Макара Delphin IXCELA AL BODY

Макара Delphin IXCELA AL BODY


Възможни варианти

104.00лв.
# Код: MPA0251
В наличност
Рейтинг:
Напишете отзив
Тагове: Щука

Безплатна Доставка

При поръчки над 69лв.

Сигурност

14 дни право на връщане или замяна.

Бързина

Изпращане на същият ден.

Доверие

Преглед и тест преди плащане.

Непобедим модел сред компактните макари! Delphin IXCELA е с изключително устойчиво алуминиево водоустойчиво тяло, ос и лагери от неръждаема стомана! Освен това, тя има и дръжка с вътрешна резба без какъвто и да е луфт! Delphin IXCELA е изключително приятна и надеждна макара с предна кнобка за задържане и компактни размери. Нейната основа е оформена от тяло с много интересна форма, изработено от много здрав и устойчив черен материал. В комбинация със сребърните и сини елементи, IXCELA е изключително впечатляващ продукт, от гледна точка на дизайна.

6+1 сачмени лагера осигуряват лесна и плана употреба, което е ключов параметър за всяка качествена макара. Надеждният механизъм с идеалното предавателно число от 5,1:1 позволява доброто навиване на влакното по шпулата.  Шпулата също е изключително забележима, с прорези, приличащи на нокти. Дръжката на макарата IXCELA се прикрепя към тялото чрез навиване във вътрешната гайка, което минимализира луфтовете между компонентите и създава изключително здрава връзка. Кнобката на самата дръжка е покрита с гума, което я прави изключително приятна и удобна на допир. Освен това, тя завършва естетиката на макарата.

Макарата се предлага в три различни размера, така че можете да се забавлявате, независимо от избраната риболовна техника. Освен това можете да закупите допълнителни метални шпули за всеки размер, както и допълнителни карбоново подложки за задържането.  

 

Размер Пред. число Капацитет Лагери Тегло гр.
2000 5.1:1 0.12мм - 350м 6+1 269 гр.
3000 5.1:1 0.14мм - 360м 6+1 273 гр.
4000 5.1:1 0.18мм - 315м 6+1 313 гр.

Отзиви

Този продукт все още няма отзиви.

Напишете отзив

captcha

2022 © Всички права запазени