Воблер Yo-Zuri Aile Goby

Воблер Yo-Zuri Aile Goby


16.50лв.
Поръчай по VIBER
# Код: IPV0297
Изчерпан
Рейтинг:
Напишете отзив
Тагове: black friday

Безплатна Доставка

При поръчки над 79лв.

Сигурност

14 дни право на връщане или замяна.

Бързина

Изпращане на същият ден.

Доверие

Преглед и тест преди плащане.

Воблер Yo Zuri Aile Goby - притежава супер апетитно трептене на свободно движещата си опашка, което подлудява хищниците. Модела се отличава и с резултатите в края на риболова.

Примамката има силно въздействие върху навъртащите се наоколо риби и действа безотказно там, където стандартните ултра леки примамки не успяват да предизвикат желания интерес. Причината е в това, че независимата опашка продължава да трепти привлекателно, дори когато правите пауза в обирането, а стегнатите вълнообразни движения наподобяват тези на по-големи по размер воблери. Разбира се, това не е достатъчно и японските специалисти са разработили дизайн с изключително детайлен и реалистичен релеф, а също и впечатляващо огромни очи, които са с холографски ефект на голяма част от разцветките. Освен това, воблерът позволява прецизен контрол на дълбочината, когато се целите в точно определени риби.

Yo-Zuri Aile Goby е страхотна лека, потъваща примамка, чиято акция е еднакво ефектна, независимо дали правите паузи в обирането или предпочитате постоянната проводка. Уникален убиец на кефал и распер за река, а в затворени водоеми се подгответе за нестихващи атаки на костур и пъстърва.

  • Вид: Потъващ / Sinking
  • Дължина (см.): 3.0 см.
  • Тегло (гр.): 2.5 гр.
  • Дълбочина на газене (м.): 1.0 - 3.0 м.
  • Производител: YO ZURI

Отзиви

Този продукт все още няма отзиви.

Напишете отзив

captcha

2024 © Всички права запазени