Захранка Colmic Master Series Xtreme Match

Захранка Colmic Master Series Xtreme Match


9.00лв.
Поръчай по VIBER
# Код: 3362
В наличност
Рейтинг:
Напишете отзив

Безплатна Доставка

При поръчки над 79лв.

Сигурност

14 дни право на връщане или замяна.

Бързина

Изпращане на същият ден.

Доверие

Преглед и тест преди плащане.

XTREME MATCH е смес, която е тествана и усъвършенствана в продължение на две години, дори в екстремни условия. Успехът на тази захранка е безспорен, доказана е с големи успехи и много победи от доста известни италиански и световни рибари. Много от победителите са празнували именно с тази захранка!
Тук става въпрос за захранка с фино балансирани подправки и специална ванилия. Има естествен леко червеникаво-кафяв цвят, така че се адаптира идеално към почти всяко водно дъно чрез своите специални брашна с червени и жълти тежки частици. Тя е с впечатляващ сладък вкус. XTREME MATCH има силно изразено привличащо действие за едра каракуда. Дори платики и големи червеноперки могат да бъдат привлечени от примамката, а на практика и красиви линове се улавяни с нея.
Захранката е подходящо да се комбинира с класическа стръв (особено с ларви на комари). При добавяне на подходящата глина може да се използва целогодишно за мачов и риболов на щека, в течащи и тихи води. Компонентите и са със средна едрина, и със средни слепващи свойства. XTREME MATCH съдържа най-висококачествени компоненти и брашна със селектирани аромати и е лесна за увлажняване.

Отзиви

Този продукт все още няма отзиви.

Напишете отзив

captcha

2024 © Всички права запазени