Воблер Salmo Rattlin' Pop - плуващ

Воблер Salmo Rattlin' Pop - плуващ


Възможни варианти

21.80лв.
Поръчай по VIBER
# Код: 7786
В наличност
Рейтинг:
Напишете отзив

Безплатна Доставка

При поръчки над 79лв.

Сигурност

14 дни право на връщане или замяна.

Бързина

Изпращане на същият ден.

Доверие

Преглед и тест преди плащане.

Воблер Салмо Rattlin Pop - примамката, която липсваше в гамата на полската марка, сега заема мястото си сред останалите попери и по всички личи, че ще го защитава достойно. Формата на тялото е както при Fury Pop модела, липсва специфичното текстурирано покритие, но за сметка на това резултатната повърхностна примамка е оборудвана с качествена звукова камера и ако на рибите около вас не им стига познатият поп звук, то тракането ще ги провокира максимално, особено когато са по-активни.

Едва ли някой хищник би подминал и акцията, на която е способен поперът - костур, щука, распер, сом и други лакомници лесно ще бъдат впечатлени от възможностите на отлично изработения и балансиран воблер. Здравият корпус е окомплектован с Mustad KVD тройки със солидни Rasco сплит халкички от неръждаема стомана. Можете да използвате всяка позната техника на тема попери, изборът на водене зависи от мястото и активността на рибата. Познатото плъзгане с walk-the-dog при този модел е синоним на съвършенство, а класическата техника с ритмично енергично джеркване, което осигурява отскоци от 10-20 см и сериозно вълнение по повърхността на водата с примамлива диря от въздушни мехурчета, е най-добре да редувате с до няколко секунди пауза след всяко подръпване и навиване на влакното. При активна риба ефектно е скоростното обиране, редувано със серии от къси и енергични подскоци, за да получите зиг-заг движение и да оставите впечатление за лесна плячка, имитирайки перфектно ранена и объркана рибка.

Окраските са интересно подбрани и подходящи за различни ситуации и в допълнение с атрактивните пера на опашката получавате сериозен дразнител с ефектно изпълнение по всички възможни точки - отличен попер за големи дози екшън по повърхността на водата.

  • Плуващ;
  • На повърхността 
  • Размер - 7cm.
  • Тегло - 12g.

Отзиви

Този продукт все още няма отзиви.

Напишете отзив

captcha

2024 © Всички права запазени